Over Ons

SPRONG IN HET DIEPE
Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt ben ik  in de wereld van de catering gedoken.  Niet gehinderd door enige kennis overigens! Mijn enige missie toen was om de hele dag bezig te zijn met wat ik het allerleukste vind: ETEN. En dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met ongelooflijk veel plezier.

In de afgelopen 11 jaar heb ik het geluk gehad voor ontzettend lieve en aardige klanten door heel het land te mogen werken. Soms ging het om een intiem verjaardagsfeestje een andere keer om een omvangrijk bedrijfsfeest.  Allemaal even leuk en waardevol. Dankzij de hulp van mijn partner, kinderen en team hebben we er altijd een mooi feestje van kunnen maken.

WORKSHOPS
Iedereen die mij kent weet dat ik het liefst de hele wereld aan het koken wil krijgen en kennis wil laten maken met het plezier van lekker zelfbereid voedsel. Niet ingewikkeld, ideologisch of wat dan ook. Nee gewoon omdat ik zelf zoveel plezier uit koken en eten haal. Dat plezier wilde ik graag met jullie delen. De volgende stap was het aanbieden van kookworkshops. In onze kookstudio hebben we letterlijk al honderden cursisten mogen ontvangen voor een kookworkshop of een van onze creatieve workshops.


Vanaf half Augustus 2013 hebben we, op verzoek van veel van onze klanten, een lekkere dingen winkel geopend. In een prachtig pand, hartje binnenstad van Bergen op Zoom. Voorin de winkel, achterin de kookstudio en een mooie eetruimte. En niet te vergeten onze prachtige stadstuin. Een jarenlange wens is hiermee eindelijk uitgekomen!

Ik hoop jullie hier binnenkort allemaal een keer te mogen ontvangen. Jullie zijn van harte welkom.

Rahma Amrani