THEECEREMONIE

(min aantal van 10 personen)

Al eeuwenlang is het gezamenlijk delen van de maaltijd universeel een perfecte manier gebleken om vriendschappen te leggen en te bezegelen, voor het leven.

Thee zetten maakt deel uit van de Marokkaanse cultuur. Al pratend rond de theetafel leer je de mensen en de cultuur beter kennen. Thee zetten loopt in de Marokkaanse gemeenschap volgens een heel ritueel: niet snel snel in de keuken, maar volgens vaste regels, te midden van de gasten.

Chinese groene thee van de beste kwaliteit, uit Marokko ingevlogen pepermuntblaadjes en traditionele suikerbroden gebruiken we om de bekende Marokkaanse pepermuntthee te zetten. Voor de lekkere trek serveren wij schalen met zoete koekjes en gebak. Ook zorgen wij voor hartige hapjes, broodjes, pannenkoeken en andere lekkernijen uit de Marokkaans Arabische keuken.

Een show/ presentatie waarin hij de geschiedenis van de verschillende theeceremonies uit de wereld worden uiteen gezet, hoe en waarom er ooit is begonnen met het maken van thee tot en met de trends van nu. Op een ludieke wijze, met gepaste humor zullen wij het gesprek aangaan en krijgt men uitgebreid tekst en uitleg over de theeceremonie alsook de in onze keuken gebruikte kruiden, kooktechnieken en materialen. Uiteraard is er ruimte om in te gaan op specifieke vragen over de Marokkaanse (eet) cultuur.Kosten

Kosten per persoon €25 ,00 (excl. btw)

Incl. onbeperkt koffie/thee.  Niet inbegrepen zijn frisdranken, bier en wijn.

Consumpties op nacalculatie

Losse prijzen consumpties

Wijn             € 3.50 per glas

Bier              € 2,00 per flesje

Frisdrank      € 2,00 per glas


Drankenarrangement

Onbeperkt koffie, thee, frisdrank, bier, wijn gedurende 4,5 uur € 17,50 pp.

Bij reservering op te geven.


LET OP!

Voor niet particulieren (bedrijven, instellingen, scholen)  zijn alle prijzen excl. 6% of 19% BTW.


Betaling

Theeceremonie  100 % vooraf.

Consumpties op de avond zelf contant of per pin te voldoen.